Actueel

Winkelen op afspraak per 3 maart 2021
Per 3 maart is winkelen op afspraak mogelijk. De mogelijkheid tot winkelen op afspraak komt bij de reeds bestaande mogelijkheid om bestelde goederen af te laten halen aan de winkeldeur.

Lees meer…

(26 februari 2021)

Winkelen op afspraak per 3 maart 2021
Per 3 maart is winkelen op afspraak mogelijk. De mogelijkheid tot winkelen op afspraak komt bij de reeds bestaande mogelijkheid om bestelde goederen af te laten halen aan de winkeldeur.

Lees meer…

(26 februari 2021)

Bestellen en afhalen vanaf 10 februari 2021
Het kabinet wil het bestellen en afhalen van producten bij niet-essentiële winkels per 10 februari mogelijk maken. Hierdoor zijn producten vooraf te bestellen en af te halen op een afgesproken afhaalpunt en op een afgesproken tijdstip.

Lees meer…

(9 februari 2021)

Uitbreiding steun- en herstelpakket
Het kabinet breidt het steunpakket voor banen en economie uit. De coronacrisis is inmiddels ook een langlopende economische crisis, waarbij veel ondernemers en werkenden hard zijn getroffen.

Lees meer…

(2 februari 2021)

Nieuwe cao Retail Non-Food
De retail non-food heeft per 1 januari 2021 een nieuwe cao, met een looptijd van anderhalf jaar tot 1 juli 2022. Er is een akkoord bereikt over het onderhandelaarsresultaat dat vorige maand werd bekend gemaakt. De cao-partijen zijn tevreden met het resultaat en vinden het belangrijk dat er rust is met deze cao. Dan kan de aandacht gericht worden op het versterken en toekomstbestendig maken van de non-foodretail sector, waaronder de juweliersbranche en de parfumeriebranche.

Lees meer…

(22 december 2020)

Mondkapjesplicht
Vanaf 1 december 2020 heeft het kabinet het dragen van een mondkapje in onder andere winkels, musea, restaurants en theaters verplicht.

Lees meer…

(6 december 2020)

Onderhandelaarsresultaat cao Retail Non-Food
Op dinsdag 17 november is er een onderhandelaarsresultaat bereikt tussen sociale partners over een nieuwe cao Retail Non-Food met een looptijd vanaf 1 januari 2021 tot en met 30 juni 2022. De overeenkomst geldt, bij groen licht van de achterbannen, voor ruim 170.000 werknemers.

Klik hier voor meer informatie.

(24 november 2020)

Informatie voor ondernemers in de parfumeriebranche

Tip: houd onze website in de gaten! Deze wordt zo veel mogelijk geüpdatet met het laatste nieuws voor ondernemers. 

De maatregelen als gevolg van de corona-uitbraak in Nederland volgen elkaar in snel tempo op. Bedrijven maken zich grote zorgen. Kijk hier voor informatie over steunmaatregelen en verantwoord winkelen. Tip: houd onze website in de gaten! Deze wordt zo veel mogelijk geüpdatet met het laatste nieuws voor ondernemers.

Lees meer….


Informatie voor consumenten

In het belang van iedereen in de winkels houden de ondernemers in de parfumeriebranche zich aan het Protocol Verantwoord Winkelen.

Als u ziekteverschijnselen vertoont kunnen wij u helaas niet helpen. In dit kader wordt er in de branche een strikt deurbeleid gevoerd.

Wij vragen u om mee te werken aan de hygiënische maatregelen in onze winkels en ateliers.

Wij rekenen op uw begrip.

Lees meer……